banner38

banner30

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK POLİTİKASI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN

BİLGİLENDİRME METNİ

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Bu web sitesi (“www.yenijournal.com”), ERBE KURUMSAL MEDYA MEDİKAL GIDA SAN. TİC. A.Ş. ‘ye aittir.

Bu Gizlilik Politikası ve Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme Metni (“Politika”),6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla faaliyet gösteren ve Mustafa Kemal Mahallesi 2139. Cad. No:22 İç Kapı No:15 Çankaya/ANKARA adresinde kayıtlı adresi bulunan Şirket tarafından aşağıdaki konularda kişisel veri sahiplerini bilgilendirerek gerekli şeffaflığı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Yenijournal Üyesi Olmanız Halinde, Kişisel Verileriniz Aşağıda Belirtilen Şekillerde İşlenmektedir. Verilerinizin İşlenmesi İle İlgili Bilgiler İçin İlgili Başlıklardan Bilgi Edinebilirsiniz.

Şirket tarafından Site aracılığıyla toplanılan ve işlenen kişisel verilerin türleri, kişisel verilerin nasıl kullanıldığı, Şirket’in kişisel verilerinizi kimlerle ve hangi amaçlarla paylaşabileceği, Şirket’in işlediği kişisel verileriniz üzerindeki haklarınızın neler olduğu ve bu hakları nasıl kullanabileceğiniz ve istekleriniz hakkında bize ulaşmak için iletişim bilgileri yer almaktadır.

  • Site Üyeliğinin Oluşturulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Şifre, Telefon Numarası; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması,
  • Hesap Güvenliğinin Sağlanması amacıyla istenilen Alternatif E-Posta Adresi, Şifre; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması amacıyla istenilen IP Adresi ve Portu; KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması, KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi, KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesine İçerik Yüklenmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Ücretsiz Canlı Borsa Hizmetinin Sunulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Üyelik ile İlgili İletişimlerin Sağlanması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine Getirilmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi; KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Yenijournal Profilinin Özelleştirilmesi amacıyla istenilen Cinsiyet, Doğum Tarihi;  KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Profil Resmi KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
  • Haber Hizmetlerinin Sunulması Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler; KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
  • Yenijournal Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları İle Giriş Yapılabilmesi Facebook ID, Google ID; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Site’ye İçerik Yüklenmesi Yenijournal’a Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Verilerin yüklenebilmesi amacıyla istenilen Üye Adı; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Müşteri Talep ve Şikayetlerinin Toplanması ve Yerine Getirilmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması amacıyla istenilen IP Adresi ve Portu; KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması, Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Haber Hizmetlerinin Sunulması Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler KVKK Madde 5 (2) (d) uyarınca; kişinin kendisi tarafından verinin alenileştirilmesi
  • Yenijournal Aboneliğinin Oluşturulması ve Proservis Hizmetinin Sunulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Doğum Tarihi, Telefon Numarası KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması amacıyla istenilen IP Adresi ve Portu KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Hesap Güvenliğinin Sağlanması amacıyla istenilen Alternatif E-Posta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Telefon Numarası, Doğum Tarihi KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Haber Servislerine Abone Olunması amacıyla istenilen Yenijournal E-Posta Adresi KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Kredi Hesaplama Hizmetinin Sunulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Adres, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası• KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Forex Hizmetinin Sunulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Adres, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Kullanıcılarla Abonelikten Doğan İletişimin Sağlanması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Yenijournal E-Posta Adresi, Telefon Numarası; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Tahsilatın Gerçekleştirilmesi ve Faturalandırmanın Gerçekleştirilmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Banka Hesap Bilgileri, Fatura Adresi, Kredi Kartı Bilgileri, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası,Vergi Kimlik Bilgileri,Adres; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması, KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması
  • Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi; KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Yenijournal Hesabına Üçüncü Taraf Hesapları ile Giriş Yapılabilmesi amacıyla istenilen Facebook ID, Google ID KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Haber Hizmetlerin Sunulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişiler, Haber İçeriğinde ve olması Görsellerinde Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel Veriler; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  •  Kanundan Doğan Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi, Web Sitesinin Güvenliğinin Sağlanması amacıyla istenilen IP Adresi ve Portu; KVKK Madde 5 (2) (ç) uyarınca; Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması KVKK Madde 5 (2) (a) uyarınca; veri işlemenin kanunlarda açıkça ön görülmesi KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Sunucu Hizmetinin Alınması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Çerez Bilgileri, Facebook ID, Google ID, Yenijournal Eposta Adresi, Yenijournal’a Yüklenen İçeriklerde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Profil Resmi, Şifre, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması Cinsiyet, Doğum Tarihi KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Kişisel Bilgilendirme E-Postalarının Gönderilmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi E-Posta Gönderim Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif E-Posta Adresi, Yenijournal E-Posta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet Alınması Profil Resmi, Üye Adı Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri; Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri; Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Sunucu Hizmetinin Alınması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif Eposta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Haber Yorumlarında Yer Alabilecek Kişisel Veriler, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri, Doğum Tarihi, Adres, Vergi Kimlik Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif Eposta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Facebook ID Aracılığıyla Yenijournal Ürün ve Hizmetlerinin Tanıtımının Yapılabilmesi amacıyla istenilen Çerez Bilgileri, Facebook ID Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Sunucu Hizmetinin Alınması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, Banka Hesap Bilgileri, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Facebook ID, Fatura Adresi, Google ID, Kredi Kartı Bilgileri, Yenijournal Eposta Adresi, Profil Resmi, T.C. Kimlik Numarası, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası, Üye Adı, IP Adresi ve Portu, Adı, Soyadı, Kredi Kartı Numarası, Banka Hesap Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Kişilere Bilgilendirme Epostalarının Gönderilmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Yenijournal E-Posta Adresi E-Posta Gönderim Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Forex Hizmetinin Sunulması amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Adres, Alternatif E-Posta Adresi, T.C. Kimlik Numarası, Telefon Numarası Forex Hizmet Sağlayıcısı; KVKK Madde 5 (2) (c) uyarınca; Sözleşmenin kurulması ve ifası için tarafların kişisel verilerinin işlenmesinin gerekli olması
  • Müşteri Taleplerinin Toplanmasına İlişkin Süreçlerin Yürütülmesi amacıyla istenilen Adı, Soyadı, Alternatif Eposta Adresi, Yenijournal Eposta Adresi, Talep ve Şikayetler Kapsamında Alınabilecek Diğer Kişisel Veriler, Telefon Numarası Müşteri Şikayetlerinin Yönetimi İçin Destek Alınan Firma ve Uygulama; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Profil Resimlerinin Uygunluğunun Kontrolü Konusunda Hizmet Alınması amacıyla istenilen Profil Resmi, Üye Adı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal Site ve Platformlarına İlişkin İçerik İstatistiklerinin Oluşturulması Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı; KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması
  • Yenijournal İnternet Sitesi Üzerinden Üçüncü Taraf Reklam Faaliyetlerinin ve Pazarlama Faaliyetlerinin Yürütülmesi Çerez Bilgileri Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (1) uyarınca; açık rızanıza dayanarak
  • Sunucu Hizmetinin Alınması Adı, Soyadı, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Diğer Kişisel Veriler, Haber İçeriğinde ve Görsellerinde Yer Alabilecek Özel Nitelikli Kişisel Veriler, amacıyla istenilen IP Adresi ve Portu Veri Merkezi Hizmeti Sağlayıcı KVKK Madde 5 (2) (f) uyarınca; veri sorumlusunun meşru menfaati uyarınca veri işlemenin zorunlu olması

Yukarıda belirtilenlerin yanında, kişisel verileriniz bizden bu tür verileri istemeye yetkili olan düzenleyici ve denetleyici makamlara ve diğer kamu makam ve kurumlarına aktarılabilir.

ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SAYFALARI VE HİZMETLER

Site’de yer alan ya da Site’de bağlantısı olan ya da sizlerle ilişkimiz uyarınca verilerinizi toplayan, üçüncü partiler tarafından işletilen site ve web mülkiyetleri (her çeşit uygulamalar dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmaksızın) dahil olmak üzere, üçüncü partilerin gizlilik, bilgi ve diğer uygulamaları, işbu Politika kapsamında değildir ve bu uygulamalardan dolayı sorumlu tutulamayız. Söz konusu site veya mülklerin bu Site’de yer alması ya da bağlantısının olması, Şirket’in bağlantı sağladığı içerikleri onayladığı ya da sizlerin bağlantılarda yer alan içeriğe ulaşmasını amaçladığı anlamına gelmemektedir. Bu doğrultuda, Şirket, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Kanunu’nun 4.maddesinin 2.fıkrası uyarınca, söz konusu bağlantıların içerdiği bilgilerin doğruluğunu garanti etmemektedir.

GÜVENLİK

Kontrolümüz altındaki kişisel bilgilerin korunması için gerekli olan, organizasyonel, teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Eğer bizimle olan ilişkinizin artık güvenli olmadığına dair bir inancınız söz konusu ise (örneğin bizimle paylaştığınız herhangi bir verinin güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız), lütfen aşağıdaki “Tercihleriniz ve Sahip Olduğunuz Haklar” bölümünde belirtildiği şekilde, sorunlarla ilgili olarak hemen bizi bilgilendirin.

www.yenijournal.com adresinde Üyelik Sistemi, Kullanıcı/Kullanıcılar'ın YENİJOURNAL Üyelik Sistemi içerisindeki platformlardaki internet sitelerinin aşağıdaki gizlilik prensiplerine ve/veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit etmesi halinde veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelmesi halinde, üye ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir.

Topladığımız bilgileri yalnızca size istenen hizmeti sağlamak için gerekli olduğu sürece saklarız. Hangi verileri sakladığımız, ticari olarak kabul edilebilir bir şekilde koruyacağımız, yetkisiz erişim, ifşa etme, kopyalama, kullanma veya değiştirmenin yanı sıra kayıp ve hırsızlığı önlemek anlamına gelir.

Web sitemiz bizim tarafımızdan işletilmeyen harici sitelere link verebilir. Lütfen bu sitelerin içeriği ve uygulamaları üzerinde kontrol sahibi olmadığımızı ve kendi gizlilik politikaları için sorumluluk veya yükümlülük kabul edemeyeceğimizi unutmayın.

SİTE’DE YER ALAN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN VE DİĞER KULLANICILARIN VERİLERİ

Yenijournal Üyesi ya da Abonesi olarak Site’yi kullanırken Site’ye yüklediğiniz içerikler, profilinizde yer alan temel bilgileriniz, haberlerin ya da diğer içeriklerin altına yorum yaptığınızda bu yorumlarda yer alan kişisel verilerinizin diğer Yenijournal kullanıcıları tarafından erişilebilir olacaktır. Bu kapsamda, Site’de gerekli olmadıkça kişisel bilgilerinizi paylaşmamanızı önermekteyiz. Aynı şekilde diğer kullanıcıların paylaştığı bilgilerin gizliliğine saygı göstermenizi beklemekteyiz. Diğer kullanıcıların kişisel verilerinin ilgili mevzuata aykırı kullanmanız halinde sorumluluk size ait olacaktır. İstediğiniz hizmetlerin bir kısmını size sağlayamayacağımızı bilerek kişisel bilgileriniz için isteğimizi reddetmekte özgürsünüz.

TERCİHLERİNİZ VE HAKLARINIZ

Bu Site üzerinde paylaştığınız bilgilerin doğru olması ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesi; KVKK uyarınca kişisel veriler üzerinde sahip olduğunuz hakları kullanabilmeniz ve ilgili diğer mevzuat açısından önemli olup yanlış bilgi verilmesinden doğacak sorumlulukların size ait olacağını hatırlatmak isteriz. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin mevzuat kapsamında, KVKK Madde 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca; 

  • Yazılı olarak Mustafa Kemal Mahallesi 2139. Cad. No:22 İç Kapı No:15 Çankaya/ANKARA adresine,
  • haber@yenijournal.com adresine daha önce Şirket’e bildirdiğiniz ve Şirket sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden elektronik posta yoluyla veya

Başvurunuzun ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınabilecektir.

POLİTİKADA GÜNCELLEME

Bu Politikada değişiklik yapabiliriz. Politikanın en son ne zaman gözden geçirildiğini görmek için, bu sayfanın üzerindeki, “SON GÜNCELLEME TARİHİ”ne bakınız. Bu Politikadaki herhangi bir değişiklik, revize edilmiş Politika Site’de yayınlandığında yürürlüğe girer.

Puan Durumu
Takımlar O P
1. Trabzonspor 10 24
2. Hatayspor 10 20
3. Alanyaspor 10 20
4. Fenerbahçe 10 19
5. Karagümrük 10 18
6. Beşiktaş 9 17
7. Konyaspor 10 17
8. Galatasaray 9 17
9. Altay 10 15
10. Adana Demirspor 10 13
11. Başakşehir 10 12
12. Gaziantep FK 10 12
13. Öznur Kablo Yeni Malatya 10 12
14. Sivasspor 10 11
15. Kayserispor 10 11
16. Giresunspor 10 9
17. Antalyaspor 10 9
18. Göztepe 10 8
19. Kasımpaşa 10 6
20. Rizespor 10 4
Takımlar O P
1. Ümraniye 10 24
2. Ankaragücü 10 24
3. Eyüpspor 10 20
4. Erzurumspor 10 19
5. Bandırmaspor 10 18
6. Kocaelispor 9 16
7. Tuzlaspor 9 14
8. Gençlerbirliği 9 14
9. Samsunspor 9 12
10. Boluspor 9 11
11. Bursaspor 9 11
12. Menemenspor 10 11
13. İstanbulspor 9 10
14. Denizlispor 9 10
15. Altınordu 10 10
16. Adanaspor 10 9
17. Manisa FK 10 9
18. Ankara Keçiörengücü 9 7
19. Balıkesirspor 9 6
Takımlar O P
1. Chelsea 9 22
2. Liverpool 9 21
3. Man City 9 20
4. West Ham 9 17
5. Brighton 9 15
6. Tottenham 9 15
7. M. United 9 14
8. Everton 9 14
9. Leicester City 9 14
10. Arsenal 9 14
11. Wolverhampton 9 13
12. Brentford 9 12
13. Aston Villa 9 10
14. Watford 9 10
15. Crystal Palace 9 9
16. Southampton 9 8
17. Leeds United 9 7
18. Burnley 9 4
19. Newcastle 9 4
20. Norwich City 9 2
Takımlar O P
1. Real Sociedad 10 21
2. Real Madrid 9 20
3. Sevilla 9 20
4. Atletico Madrid 9 18
5. Real Betis 10 18
6. Osasuna 10 18
7. Rayo Vallecano 10 16
8. Athletic Bilbao 9 16
9. Barcelona 9 15
10. Valencia 10 13
11. Espanyol 10 13
12. Mallorca 10 12
13. Villarreal 9 11
14. Elche 10 10
15. Celta de Vigo 9 7
16. Granada 9 7
17. Cádiz 10 7
18. Deportivo Alaves 9 6
19. Levante 10 5
20. Getafe 9 2