Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Konyaspor'u ağırladı. Davut Dakul Çelik'in yönettiği mücadelede 90 dakika boyunca gol çıkmadı ve taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından Kasımpaşa puanını 10'a, Konyaspor ise 4'e yükseltti.

KASIMPAŞA KONYASPOR MAÇINDA GOL ÇIKMADI

Karşılaşmaya daha hareketli başlayan taraf Konyaspor oldu. Konuk ekip, Muleka ve Uğurcan Yazğılı'nın yakaladığı fırsatlarda Kasımpaşa kalecisi Gianniotis'i geçmeyi başaramadı.

İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran Kasımpaşa da rakip kalede etkili olmaya başladı. İstanbul temsilcisi Ali Yavuz Kol ve Winck ile gol ararken, iki takımın girişimleri sonuç vermedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Corendon Alanyaspor'dan hakem tepkisi
Corendon Alanyaspor'dan hakem tepkisi
İçeriği Görüntüle

İKİNCİ YARIDA POZİSYON SAYISI AZALDI

Mücadelenin ikinci devresinde oyun daha çok orta saha mücadelesine dönüştü. İki ekip de savunmada kontrollü kalırken rakip ceza sahasında net fırsatlar oluşturmakta zorlandı.

Kalan bölümde de skor değişmedi. Hakemin son düdüğüyle Kasımpaşa-Konyaspor karşılaşması golsüz beraberlikle tamamlandı.

MONTELLA MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Kasımpaşa ile Konyaspor arasındaki karşılaşmayı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da tribünden takip etti.

İtalyan teknik adam, karşılaşma öncesinde Kasımpaşa CEO'su Ceyhun Kazancı ile bir süre sohbet etti. Montella daha sonra 90 dakikalık mücadeleyi tribünden izledi.

KASIMPAŞA KONYASPOR MAÇININ İLK 11'LERİ

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Mouanga, Ilie, Jessen, Kerem Demirbay, Mendes, Güven Yalçın, Rafferty, Ali Yavuz Kol, Benedyczak.

Konyaspor: Bahadır Güngördü, Uğurcan Yazğılı, Rayyan Baniya, Adil Demirbağ, Masuaku, Jevtovic, Deniz Türüç, Toth, Melih İbrahimoğlu, Gonçalves, Muleka.