Hozan Adar / Diyarbakır

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Amedspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili takımın mücadele boyunca istediği oyunu sahaya yansıtamadığını belirten Tekke, alınan sonuç kadar ortaya konulan performanstan da memnun olmadığını ifade etti.

FATİH TEKKE AMEDSPOR MAÇINI DEĞERLENDİRDİ

Karşılaşmanın genelinde oyun kontrolünü sağlayamadıklarını dile getiren Fatih Tekke, takımın performansıyla ilgili sorumluluğun kendisine ait olduğunu vurguladı.

Deneyimli teknik adam, mağlubiyetin ardından yapılması gereken en önemli şeyin yeniden ayağa kalkmak olduğunu belirterek takımına toparlanma çağrısı yaptı.

"TAKIM AYAĞA KALKACAK"

Fatih Tekke, Amedspor karşılaşmasının Trabzonspor adına skorun ötesinde üzücü bir gece olduğunu ifade etti. Bordo-mavili ekibin maçın hiçbir bölümünde oyunun kontrolünü istediği şekilde eline alamadığını belirten Tekke, bu tablonun sorumluluğunu üstlendi.

Takımın yeniden toparlanacağına inandığını söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü, bundan sonraki süreçte sözlerden çok sahada verilecek karşılığın önemli olduğuna dikkat çekti.

FATİH TEKKE'DEN TRABZONSPOR'A REAKSİYON ÇAĞRISI

Mağlubiyetin ardından gelecek karşılaşmalara odaklanmaları gerektiğini belirten Fatih Tekke, Trabzonspor'un sahada güçlü bir reaksiyon vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Tekke, bordo-mavili takımın yaşanan yenilginin ardından ayağa kalkacağını ifade ederken, teknik ekip ve oyuncuların bundan sonraki süreçte performansı yükseltmeye odaklanacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak
İçeriği Görüntüle