Edinilen bilgilere göre, Gültepe Mahallesi'ndeki özel bir spor salonunun sauna bölümünde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının ardından salonu kısa sürede yoğun duman kapladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Salonda bulunanlar tahliye edilirken, dumandan etkilenenler sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı.

Batman’da spor salonu yangınında hayatını kaybeden 3 kadın defnedildi
Batman’ın Gültepe Mahallesi’ndeki özel bir spor salonunun sauna bölümünde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kadın, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi.
Yangında hayatını kaybeden Emine Yağri (42), Şaziment Sarıoğlu (44) ile kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayan avukat Gülsüm Öztekin Tunç’un (27) cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Üç kadının cenazeleri, kılınan cenaze namazlarının ardından Batman Asri Mezarlığı ile Akça ve Tılmerç mezarlıklarında gözyaşları arasında defnedildi. Cenaze törenlerine hayatını kaybedenlerin aileleri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yangında dumandan etkilenen yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürerken, olayın çıkış nedenine ilişkin başlatılan inceleme devam ediyor.






