Trabzonspor Kulübü'nün kendisine gönderdiği özel uçakla tatilini geçirdiği Yunanistan'dan yola çıkan Mısırlı yıldız, uçakta bordo-mavili formayı sırtına geçirdi.

A W761195 02


Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde 61 numaralı formayı giyen Salah, "Trabzon hazır mısın? Çok yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon" diyerek taraftarlara mesaj yolladı.

A W761195 01

Muhammed Salah, Trabzonspor için İstanbul’da

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı 34 yaşındaki Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, İstanbul’a geldi.
Trabzonspor’un anlaşma sağladığı 34 yaşındaki Mısırlı futbolcu Muhammed Salah, İstanbul’a geldi. Tecrübeli futbolcu, Yunanistan’dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne iniş yaptı. Salah, pasaport kontrollerinin ardından taraftarın karşısına çıktı. Binlerce bordo-mavili taraftar, Mısırlı yıldızı karşılamak için havalimanına akın etti. Muhammed Salah, taraftarların tezahüratlarına alkışlarla ve üçlü çektirerek karşılık verip ardından yoğun güvenlik önlemleri altında araca bindi.

A W761269 02
Mısırlı futbolcu ilk olarak sağlık kontrollerinden geçmek üzere hastaneye gidecek. Salah, sağlık işlemlerinin tamamlanmasından sonra Trabzonspor ile sözleşme imzalayıp saat 19.00’da Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile birlikte Trabzon’a hareket edecek.

Fenerbahçe'de N'Golo Kante UEFA kadrosuna eklendi
Fenerbahçe'de N'Golo Kante UEFA kadrosuna eklendi
İçeriği Görüntüle

A W761269 01