Aşklarını Cannes'da ilan edecekler Aşklarını Cannes'da ilan edecekler

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı fenomen dizi "Kızıl Goncalar" dizisinin finaliyle ilgili yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, Kızıl Goncalar'ın sezon sonunda final yapabileceğini söyledi. 

'UZUN SOLUKLU BİR PROJE OLARAK DÜŞÜNÜLMEDİ'

Odatv'den Ayşe Baykal'ın sorularını yanıtlayan Turgut, dizinin başından beri uzun soluklu bir proje olarak düşünülmediğini ifade etti. Turgut ayrıca, Kızıl Goncalar'ın zorlu bir prodüksiyon sürecine sahip olduğunu belirterek, özellikle Cüneyd ve Levent karakterlerinin derin diyalogları için titizlikle çalışıldığını ifade etti.

45-16

'BU FORMAT İÇİN YETERLİ'

Turgut, "Kızıl Goncalar, Haziran’da 50 bölüm oluyor. Bu formatta bir dizi için yeterli aslında… Yani büyük bir olasılıkla bu sezonun sonunda biter diye tahmin ediyorum" dedi.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN AKIBETİNİ DE AÇIKLADI

Faruk Turgut, yapımcısı olduğu bir başka popüler dizi Kızılcık Şerbeti'nin geleceği hakkında da merak edilenleri yanıtladı. Turgut, dizinin reyting başarısına işaret ederek, "İnanın şu anda ben de bilmiyorum ama bu reytinglerle devam ederse açıkçası ne kanal bitirmek ister ne de yapımcı. Reyting diye bir gerçeğimiz var. Reytingler çok iyi olur, kanal memnun kalır ve biz de aynı kalitede devam edeceğine inanırsak olabilir de…" dedi.