Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik başlatılan soruşturma sürüyor. Terör örgütü PKK ile ortak hareket etme, PKK üyelerini işe yerleştirme, yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarının yöneltildiği iki farklı dosyada 106 şüpheli bulunuyor.

İBB Başkanı İmamoğlu soruşturma kapsamında dün sabah gözaltına alındı.  Operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısının şu ana kadar 87 olduğu bildirildi. Ekiplerin 19 şüpheliyi yakalama çalışmaları da devam ediyor.

EÜAŞ ve TEİAŞ'a 1036 personel alınacak! EÜAŞ ve TEİAŞ'a 1036 personel alınacak!

İFADE İŞLEMLERİ BAŞLADI

 kararları üzerine  Emniyet Müdürlüğünün Vatan Yerleşkesi’ne getirilen aralarında İBB Başkanı , İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ile şarkıcı Ercan Saatçi’nin de bulunduğu 87 şüphelinin ifade işlemleri başladı.