TFF 3. Lig’de kadro daralması nedeniyle zor günler yaşayan Diyarbekirspor, beklediği nefesi komşu kulüpten aldı. Bölgenin iki önemli temsilcisi arasındaki dayanışma, sahaya somut bir güç olarak yansıdı. Amedspor Başkanı Nahit Eren, yeşil-kırmızılı kulübün futbolcu eksikliğini çözmek için dört oyuncuyu Diyarbekirspor’un kullanımına verdi.

Nahit

Son haftalarda sakatlıklar ve kadro daralması nedeniyle zorlanan Diyarbekirspor cephesinde bu hamle büyük bir memnuniyetle karşılandı. Amedspor’un altyapı ve rotasyon oyuncularından oluşan dört isim, hafta içinde yapılacak ilk antrenmanda yeni takımlarıyla sahaya çıkacak.

Samsunspor'dan zehir zemberek açıklama
Samsunspor'dan zehir zemberek açıklama
İçeriği Görüntüle

G6 5 Alg Wo A Aj F Am

Bölge futbolunun iki önemli değerinin bu dayanışması, hem taraftarları hem de spor kamuoyunu heyecanlandırdı.
Futbolseverler, iki kulüp arasındaki bu güçlü birlikteliğin Diyarbakır futboluna yeni bir ivme kazandıracağı görüşünde birleşiyor.

Diyarbekirspor

Amedspor Başkanı Nahit Eren, destek kararını “Bölge futbolu birlikte yükselir. Diyarbekirspor’un yanındayız.” sözleriyle duyurdu.

Diyarbekirspor yönetimi ise yapılan jestin, takımın ligdeki hedefleri doğrultusunda büyük katkı sağlayacağını belirtti.