Edirne'de "15 Temmuz ve tüm şehitlere rahmet, Filistin'e destek" için düzenlenen 8. Açık Balkan Wushu Kung Fu Şampiyonası başladı.

A A 20250711 38532113 38532106 8 A C I K B A L K A N W U S H U K U N G F U S A M P I Y O N A S I B A S L A D I

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Edirne Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya 17 ülkeden 1300 sporcu katıldı.

Şampiyonada ilk gün müsabakaları taolu, sanda ve light sanda branşlarında minikler, yıldızlar kategorisinde gerçekleşti.

A A 20250711 38532113 38532109 8 A C I K B A L K A N W U S H U K U N G F U S A M P I Y O N A S I B A S L A D I

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanı Abdurrahman Akyüz, AA muhabirine, şampiyonanın 14 Temmuz'a kadar kıran kırana müsabakalara sahne olacağını söyledi.

Amedspor’dan hücum hattına takviye: Ermal Krasniqi ile 2+1 yıllık sözleşme
Amedspor’dan hücum hattına takviye: Ermal Krasniqi ile 2+1 yıllık sözleşme
İçeriği Görüntüle

İlk gün müsabakalarının çekişmeli geçtiğini belirten Akyüz, hem sporcu yakınlarının hem de wushu destekçilerinin organizasyona yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.