Iğdır'da 1965 yılında şehit olan Onbaşı Duran Öztürk'ün mezarı, ailesinin isteği üzerine memleketi Tokat'a taşındı.

Askerlik görevini yaptığı Iğdır'da fırtına nedeniyle yaşanan kaza sonucu şehit olan Öztürk'ün cenazesi, o günkü şartlar nedeniyle kentteki mezarlığa defnedildi.

A A 20260507 41313171 41313169 I G D I R D A 61 Y I L O N C E S E H I T O L A N A S K E R I N M E Z A R I M E M L E K E T I T O K A T A T A S I N D I

Öztürk'ün cenazesi, ailesinin talebi üzerine, 61 yıl sonra Iğdır'dan alınarak kara yoluyla Tokat'a getirildi.

Yakınları ve askerler tarafından Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze, Türk bayrağına sarılı tabutla getirildiği Yazıbaşı köyü mezarlığında toprağa verildi.

A A 20260507 41313171 41313168 I G D I R D A 61 Y I L O N C E S E H I T O L A N A S K E R I N M E Z A R I M E M L E K E T I T O K A T A T A S I N D I

İBB ihalesinde 250 taksi plakasından 56'sı satıldı!
İBB ihalesinde 250 taksi plakasından 56'sı satıldı!
İçeriği Görüntüle

Törene, şehidin ailesi, Tokat Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Belediye Başkan Yardımcısı Fuat İşeri, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Çetin ve vatandaşlar katıldı.