Diyarbakır'da "Yerli Malı Haftası " nedeniyle sergilenen ve kadınların el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan kermese Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun davranışı damga vurdu.
Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte kermesi ziyaret eden Beyoğlu, her starttan alışveriş yapıp ihtiyaç sahipleri ikram ederek anlamlı bir davranışta bulundu.

Diyarbakır'da " “Tutum, Yatırım ve Türk Malı Haftası” sergilenen kermeste Aile Destek Merkezleri ve AK Parti İl ve ilçe teşkilatlarına bağlı kadın kolları başkanlıklarının desteğiyle kadınlar tarafından hazırlanan ürünler görücüye çıktı.
Kadınların el emeği ve göz nuru ürünlerinden oluşan giyecek, yiyecek ve hediyelik eşya çeşitlerinin sergilendiği sergiyi ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte bütün stantları gezerek ortaya koydukları emekten dolayı emekçi kadınları tebrik etti. 

Kadın Emekçilerin Yüzünü Güldürdü 

Kadınların bu çabasının milli ekonomi ve yerli malına olan destek nedeniyle değerli olduğunu dile getiren Başkan Beyoğlu, ihtiyaç sahiplerine ikram edilmek üzere bütün stantlardan toplu alışveriş yaptı.
Emekçi kadınlar, anlamlı davranışından dolayı Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.