Volkan ESER/ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine getirilen Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, 2 yıl görev yaptığı Diyarbakır’a veda etti.

2 yıldır Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Başkan Vekilliği görevini yürüten Münir Karaloğlu, kente veda ederken, kendisini binlerce Diyarbakırlı uğurladı.

‘Kerem edin, beni de yazın’

Duygulu anların yaşandığı uğurlama töreninde Vali Karaloğlu, “Yıl dediğin nedir ki! Ay olur, gün sanırsın; yıl olur, dün sanırsın.” 2 gün gibi geçen 2 yıl süresince; evim, yurdum, ocağım olan Diyarbakır’a bugün veda ettim. Diyarbakır dışındaki Diyarbakırlılar arasına, kerem edin beni de yazın. Elveda Diyarbakır” dedi.

İş adamı Avşar’dan Vali Karaoğlu’na teşekkür!

Diyarbakır Valiliği görevini tamamlayarak, binlerce Diyarbakırlı tarafından uğurlanan Münir Karaloğlu’na, işadamları da teşekkür etti.

Diyarbakırlı işadamı Ali Osman Avşar, kentte 2 yıl Valilik ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğini yürüten Münir Karaloğlu’na, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İşadamı Avşar, “Memleketimiz Diyarbakır, kendisine hizmet eden, taş üstüne taş koyan bürokratları, asla unutmayacaktır. Daha dün gibi Diyarbakır’a gelişini hatırladığımız Sayın Valimiz Münir Karaloğlu, memleketin çehresini değiştirdi. İki yıl gibi kısa sürede, başta kültür ve turizm olmak üzere, birçok alanda yaptığı başarılı projelerle, Diyarbakır’ı çok iyi bir noktaya taşıdı. Yaptığı hizmetleri, bu kadim şehir ve insanları asla unutmayacaktır. Bir Diyarbakırlı olarak, iki yılda Diyarbakır’ı adeta Paris’e çeviren Valimiz Sayın Münir Karaoğlu’na teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarı diliyorum. Yolu açık olsun. Diyarbakır’a atanan yeni Valimiz Ali İhsan Su’nun da, Diyarbakır için önemli hizmetlere imza atacağına olan inancımız tamdır. Kendisine Diyarbakır Valiliği görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.