Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşıyor. Antalya Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Yasin Kol yönetiyor. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanıyor.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren sarı-kırmızılı takım, geride kalan 37 karşılaşmada 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 yenilgi yaşadı. Galatasaray, topladığı 51 puanla son haftaya 11. sırada girdi. Futbolcu olarak başladığı sezonu futbol sorumlusu olarak tamamlayacak Nuri Şahin'in yönetiminde 15 maçtır yenilmeyen kırmızı-beyazlı ekip ise, 58 puanla 7. sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Maçtan önemli anlar

3' Fredy ceza yayının hemen gerisinden şansını denedi ancak çerçeveyi bulamadı.

9' Wright savunma arkasına sarktı, derin pası aldı bir anda kaleci Muslera'yla karşı karşıya kaldı. ABD'li forvetin şutunu, Uruguaylı kaleci parmaklarının ucuyla çıkarttı.

21' Babel sol kanattan savunma arkasına kaçan Aanholt'u gördü. Aanholt bekletmeden içeri çevirdi, Berkan kale dibinde topu boş filelere yolladı ancak gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Ads by Kiosked

GOL | 45' Wright bu kez sol kanatta topla buluşup, çizgiye kadar indi, Pulgar'dan sıyrıldı ve içeri çevirdi, Nelsson'a çarpan top yön değiştirdi, Ndao boş kaleye golü yaptı: 1-0.

GOL |  77' Uzun oynanan topta Veysel Sarı, Kerem'e çarparak yerde kaldı, pozisyonun devamında Halil ceza alanının sağına açılan Kerem'i gördü, Kerem içerdeki Mohamed'e çevirdi, Mohamed boş kaleye topu yolladı. Skora denge geldi, durum 1-1. Antalyasporlular'ın itirazı olsa da gol geçerli sayıldı.