Toplantıya divan kurulu üyeleri ile kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri ise toplantıya katılmadı.

Galatasaray’da bugün yapılması planlanan fakat mahkeme kararıyla dün iptal edilen seçimin hazırlıklarından dolayı salonda seçim sandıklarının olması dikkati çekti.

Sarı-kırmızılı üyeler ayrıca olağanüstü seçimin yapılabilmesi için imza topladı. 

Oldukça gergin bir havada geçen toplantıda eleştiri okları tamamen mevcut başkan Burak Elmas'a çevrilmiş durumdaydı. Bir isim ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaliforniya Galatasaray Derneği Başkanı Salih Eroğlu, seçimler için 13 saatlik yolculuk sonrası İstanbul'a geldi. Eroğlu seçimin iptal olduğunu uçakta öğrendiğini söyledi. 

Galatasaray Olağanüstü Divan Kurulu'nda "oy birliğiyle" mevcut Burak Elmas yönetimine seçimli genel kurula gitmesi yönünde tavsiye kararı alındı.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'tan Başkan Burak Elmas'a: Yiyorsa seçimde aday ol! 

Galatasaray'ın iki başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, Divan Kurulu toplantısında yan yana oturdu.

Eşref Hamamcıoğlu: Galatasaray Genel Kurulu'nun iradesine ipotek konmuştur. Galatasaray, tetikçilerin elinde esir kalmayacaktır. Bugün Galatasaray için bir dönüm noktası.

Metin Öztürk: Burak Elmas bugün itibarıyla Galatasaray’ın başkanı değildir. Müstafi başkan, Galatasaray Kulübü’nü rehin almıştır. Başkanın gizli bir ajandası var, gizli planları var.

Galatasaray eski İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkanı Burak Elmas için yaptığı açıklamada, "Burak başkanım bu kaosa camiayı, kulübü siz soktunuz, siz getirdiniz" dedi.

Fanatik