Volkan ESER/ Dün akşam İzmir’de Göztepe’ye konuk olan Fenerbahçe’nin karşılaşmadan 1 puanla ayrılması, taraftarın tepkisine neden oldu. Aylardır Başkan Ali Koç’a gösterilen tepki ve istifa çağrıları, dün gece yine gündem oldu. Fenerbahçeli taraftarlar, Göztepe maçında 1-0 yenikken, sonra beraberliği sağlayan takımlarına adeta ateş püskürdü.

Yüzlerce Fenerbahçeli taraftar, sosyal medya üzerinden mevcut başkan Ali Koç’a ‘istifa et’ çağrısında bulunurken, eski başkan Aziz Yıldırım’a da dön ısrarında bulundu. 

Fenerbahçe’de kötü gidişat devam ediyor. Rakiplerinin çok gerisinde bulunan ve dün akşamki Göztepe karşılaşmasından sadece bir puan alabilen Fenerbahçe’de, taraftar yönetime isyan bayrağı açtı. Yüzlerce taraftar, karşılaşmadan sonra sosyal medya üzerinden yönetimi hedef alan paylaşımlarda bulundu. 

Sosyal medyada ‘defol git, istifa et’ etiketleri pik oldu. Taraftarlar, eski Başkan Aziz Yıldırım’a ‘dön efsane başkan’ etiketiyle yüzlerce Twit attı. Taraftarların bu çağrısına, Aziz Yıldırım henüz bir cevap vermezken, mevcut başkan Ali Koç’un ise bu kadar baskıya dayanıp dayanmayacağı merak ediliyor.