Son 8 maçından sadece 1 galibiyet çıkarabilen ve lider Trabzonspor'un 22 puan gerisine düşen Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Giresunspor'u konuk ediyor.

Aralarında Kerem, Marcao, Mohamed, Diagne, Feghouli ve Taylan’ın da olduğu 11 kritik eksikle ikinci yarıyı açan Aslan, evinde kazanıp seri başlangıcı yapmak istiyor. 

Galatasaray - Giresunspor maçı 11'leri:

Galatasaray: İsmail Çipe, Ömer Bayram, Nelsson, Kaan Işık, Sacha Boey, Berkan, Emre Kılınç , Cicaldau, Morutan, Halil Dervişoğlu. Ryan Babel.

Yedekler: Jankat, Yedlin, Assunção, Oğulcan, Luyindama, Atalay, Aytaç, Barış Alper, Bartuğ, Arda

Giresunspor: Giresunspor: Okan, Hayrullah, Sergen, Alexis, Aziz, Pelupessy, Shapi, Zeki, Flavio, Sergio, Balde.

Galatasaray’da 30 Eylül’deki Marsilya maçında sakatlanan Sacha Boey, Giresunspor karşısında ilk 11’de başlayacak.

Karşılaşmanın ilk yarısı Karadeniz temsilcisinin 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

11. dakikada topla buluşan Flavio, soldan bindiren Sergio’yu gördü. Soldan son çizgiye inen bu futbolcu penaltı noktası üzerindeki Suleymanov’a çıkardı. Suleymanov’un bekletmeden vuruşunda direğe de çarpan top filelere gitti. 0-1

34. dakikada Ömer Bayram’ın soldan kullandığı kornerde iyi yükselen Halil kafayı vurdu ancak Okan son anda gole engel oldu. Dönen topu savunma bir kez daha kornere yolladı.

44. dakikada sol kanatta topla buluşan Morutan rakibinden sıyrılıp arka direğe ortaladı. Bu noktada topla buluşan Emre Kılınç, direkt kaleye göndermek istedi ancak istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak yandan auta çıktı.