Volkan ESER / Diyarbakır Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle düzenlenen ‘Yılın İdarecisi Ödülü’ne layık görüldü.

Başarılı idareci Abdullah Çiftçi, ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun elinden aldı.

Duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabında paylaşan Kaymakam Çiftçi, kendisini bu değerli ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Kaymakam Çiftçi, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi: “10 Ocak İdareciler Günü vesilesiyle her yıl düzenlenen yılın idarecisi ödülüne, bu yıl bizleri aday göstere Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’na, ödüle layık gören Türk İdareciler Derneği Sayın Başkanı ve dernek yönetim kuruluna, katılımları, ödül takdimleri ve hakkımızdaki güzel sözleri ile bizleri onurlandıran, emrinde çalışmaktan büyük keyif aldığım, onur duyduğum İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, önceki bakanlarımızdan Sayın Abdulkadir Aksu ve Sayın Vecdi Gönül ile desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz, programa katılımları ile bizleri şereflendiren içişleri Bakan Yardımcılarına, Valilerimize, Genel Müdürlerimize ve mülki idarenin değerli mensuplarına teşekkür ediyorum.”