Volkan ESER/ Adıyaman'da 2017'de, terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda, etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu incelemesinde, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile çekildiği fotoğraflar ortaya çıktı. Kampta çekildiği görünen karelerin yayınlanması üzerine, Güzel’e başta şehit aileleri olmak üzere, birçok kesimden tepki gösterildi. Güzel’e en sert tepki ise, şehit annesi AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat’tan geldi.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, merkeze bağlı Akçalı köyü kırsalında, 29 Nisan 2017'de etkisiz hale getirilen 4 teröristten biri olan Volkan Bora'nın cep telefonunda yapılan incelemede, çeşitli fotoğraflara ulaşıldı. Fotoğraflarda, etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş çeşitli fotoğrafları yer aldı.

O fotoğraf karelerinin yayınlanması üzerine, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’e tepkiler çığ gibi yükseldi. ‘Dokunulmazlığı kalksın, hesap versin, Milletvekilliği düşsün’ çağrıları artarak devam ederken, şehit annesi ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat ta, o fotoğrafa ‘Kavuşmak cehenneme kaldı’ sözleriyle tepki gösterdi.