Volkan ESER/ AK Parti’nin Dış İlişkilerden sorumlu ismi Efkan Ala, dur durak bilmiyor. Son zamanlarda yurtdışı ziyaretlerini yoğun tempoyla sürdüren Eflan Ala, İngiltere’nin başkenti Londra’da çeşitli inceleme ve temaslarda bulundu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eflan Ala, Belçika ziyaretinden sonra İngiltere’ye gitti. Londra’da Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) teşkilatı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Ala, burada sivil toplum kuruluş temsilcileriyle de bir araya gelerek toplantıya başkanlık etti.

Erdoğan telefonla katıldı

Londra’da Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) teşkilatı ile gerçekleşen değerlendirme toplantısına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla katılarak konuşma yaptı. Ala,’’ yoğun programı içerisinde vakit ayırıp telefonla katılan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum’ dedi.

STK temsilcileriyle buluştu

Londra'da faaliyet gösteren Türk STK temsilcileriyle bir araya gelen Eflan Ala, İngiltere’de yaşayan vatandaşların problemlerini ve çözüm önerilerini konuştu. Ardından da TRT Word Londra ofisini ziyaret etti.