Brezilya’da düzenlenen FISU Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda serbest stil müsabakalarının ilk gününde milli sporcular, 2 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

Karşıyaka Basketbol'da belirsizlik hakim
Karşıyaka Basketbol'da belirsizlik hakim
İçeriği Görüntüle

125 kiloda mücadele eden Hakan Büyükçıngıl ile 86 kiloda mindere çıkan Alperen Atar, rakiplerini geride bırakarak Dünya Üniversiteler Şampiyonu oldu ve altın madalyanın sahibi oldu. Milli sporculardan Bekir Keser, Emirhan Kılıç ve Özgür Gök ise başarılı performanslarıyla final müsabakalarına yükselerek gümüş madalya kazandı.

Serbest stil müsabakalarının ardından milli takım, şampiyonaya 5 madalya ile başlarken, ay-yıldızlı sporcuların madalya mücadelesi organizasyonun kalan günlerinde de devam edecek.