Bodrum tatilinde arkadaş gurubuyla sohbet eden Ece Sükan, yaklaşık dört saatlik şezlong sohbeti sonrası sıcaktan bunalınca kendini serin sulara attı.

Kısa süren deniz keyfinin ardından plaj kalabalığında yürüyen 44 yaşındaki güzel, tüm bakışları üzerinde toplamayı başardı.

Keyfinin yerinde olduğu gözlenen ve görüntülendiğini fark edince basın mensuplarına gülümseyen Ece Sükan, fit görüntüsüyle genç kızlara taş çıkarttı.

Ece Sükan, yaz sezonunu geçtiğimiz ay Çeşme'de açmıştı. Bir beach'te yanındaki erkek arkadaşı ile denize giren modacı, oldukça keyifliydi. Sükan, denizden çıkmadan arkadaşından fotoğraflarını çekmesini istemişti.

Sükan'ın fotoğraflarını çeken erkek arkadaşı, ünlü modacıya denizin içinde nasıl poz verileceğini gösterirken, ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı.

Denizin içinde çekilen fotoğraflardan sonra kayaların üstüne çıkan Sükan, sonra da plajın kumlarına yatmıştı. Kum üzerinde yarım saate yakın hiç kıpırdamadan duran Sükan'a, kendisine yardımcı olan arkadaşı yine nasıl poz vermesi gerektiğini göstermişti.

Arkadaşı, Sükan'ın etrafını kumlarla doldurarak, fotoğraf için hazırlamıştı. Yerdeki işlem bittikten sonra bir kayanın üzerine çıkan modacının arkadaşı, bol bol fotoğraf çekmişti.

Kaynak: milliyet