Kanal D ekranında ilk sezonu çok beğenilen Sadakatsiz dizisi ekibi ikinci sezon için yakında bir araya gelecek. Dizinin ikinci sezonunda neler yaşanacağı merakla bekleniyor. 

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde bazı değişiklikler bekleniyor. Dizinin ilk sezon sonlarına doğru Bennu Yıldırımlar etkili bir rolle hikayeye dahil olmuştu.

DİZİYE YENİ OYUNCU DAHİL OLDU

Medyapım'ın sosyal medya hesabından "Şahane bir haberimiz var" şeklinde yapılan duyuruya göre; 'Sadakatsiz'e flaş bir transfer gerçekleşti.

Geçtiğimiz sezon ‘Alev Alev’ adlı dizide başrol oynayan başarılı oyuncu Berkay Ateş, ikinci sezonu merakla beklenen ‘Sadakatsiz’ dizisinde rol alacak. Ateş’in hayat vereceği karakter ise henüz açıklanmadı.

Öte yandan 2 Haziran Çarşamba akşamı 31’inci bölümüyle sezon finali yapan ‘Sadakatsiz’ dizisinde; Derin ve Volkan ilişkisiyle ilgili detaylar izleyenleri şaşırtırken; Asya ve Derin ölümle burun buruna gelmişti. 

Asya ile de evliliğine hiçbir şey olmamış gibi devam eden Volkan’ın iki yıl boyunca hem eşine hem sevgilisine söylediği yalanlar izleyenleri şaşırttı.