Will Smith'in Oscar Ödül töreninde Chris Rock'a attığı tokatla yıllar sonra gündeme gelen Sevda Demirel, 22 yıl önce canlı yayında Hande Ataizi'ye attığı tokat hakkında yıllar sonra konuştu.

HaberTürk'ten Aytekin Teker'e konuşan Demirel, Ataizi'ye attığı tokat nedeniyle pişman olmadığını belirterek şunları söyledi:

''Nerede bir tokat atılsa ben konuşuluyorum. Bu galiba mezara kadar böyle gidecek... Buna engel olamıyorum, o yüzden artık ti'ye alıyorum, eğleniyorum. Bugün tekrar bakınca da Will Smith'in tokadından daha da sert vurmuşum...Bu tokadın bende çok gel-giti oldu. Bugün olsa belki de daha şiddetli tepki gösterirdim, belki de daha sakin davranırdım.

Hande bana destek olması gerekirken, bir kadın dayanışması göstermeliyken konuyu farklı yerlere çekti. Hande'yi görsem şapur şupur öpeceğim! (Gülüyor) Etiler'de AVM'de karşılaştık. Yüz yüze geldik, kaçtı benden. Hızlı hızlı koştu. Ben de arkasından bağırdım; 'Kız kaçma vallahi seni dövmeyeceğim, alışverişi yap' diye... 20 yıldır kabusu oldum.''

HERKES BİR GÜN TOKAT ATACAK

Ünlü manken geçen hafta sosyal medya hesabı aracılığıyla ''Herkes bir gün tokat atacak” açıklamasında bulunmuştu.