Ünlü oyuncu Can Yaman (31),evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta (29) ile Türkiye'ye geldi. Yaklaşık 6 aydır İtalya'da bulunan Yaman, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul'da aldı.


Aşıklar, İstanbul'daki ilk günlerinde Boğaz turu yaptı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul'u tanıttı. Leotta o anları da sosyal medya hesabından yayınladı. Poyrazköy'de objektif karşısına geçen Leotta, Boğaz manzarasını ve Türk mutfağından görüntüleri de takipçileriyle paylaştı.



Leotta, Ayasofya Camii'ni de ziyaret etti. Ayasofya'dan çok etkilendiğini söyleyen ünlü spiker ardından Tarihi yarımada'yı gezdi.


Yaman ve Leotta çifti İstanbul'dan sonra rotalarını Ege koylarına çevirdi. Tekneleriyle mavi tura çıkan aşıklar, denizin ve güneşin tadını çıkardı. İkili o anları da sosyal medya hesaplarından paylaştı.


Ünlü oyuncu karın kaslarını sergilediği bu fotoğrafını 8 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.


Yaman, 16 Şubat tarihinde bir uçağın arkasına taktırdığı "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu. Diletta da Yaman'ın evlilik teklifini kabul etmişti.


İtalya'da dizi anlaşması yapan Yaman'ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Ancak çift aşklarını evlilik yoluna sokarak iddiaları çürüttü.

Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde yer aldı. Ünlü oyuncu, 'Sandokan' dizisinden bölüm başına da 100 bin euro kazandı.

Kaynak: Haber Türk