ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, o dönemki erkek arkadaşı Ray J ile 2002’de bir kaset çekmiş, kaset 2007’de internete sızdırılmıştı.

Kaset skandalının patladığı dönemde Kardashian ve ailesi, kendilerini şöhrete kavuşturan Keeping Up With The Kardashians adlı reality diziye başlamak üzereydi.

Reality show programının 2007’de yayınlanan ilk bölümünde, 41 yaşındaki Kardashian şarkıcı sevgilisiyle birlikte olduğu dönemde çektikleri yatak odası videosu hakkında konuşmuş, videoyu kendi isteğiyle çektiğini söylemişti.   

44 yaşındaki Kanye West, Jason Lee'nın Hollywood Unlocked adlı sohbet programına konuk oldu. West röportaj sırasında, boşanma aşamasında olduğu, dört çocuğunun annesi Kardashian hakkında, "Ona en büyük iyiliği yaptım ve kaseti geri aldım" sözlerini sarf etti.

Son dönemde Julia Fox ile birlikteliğiyle konuşulan West, böylece Kardashian'ın ikinci seks kasetinin ortaya çıkmasını da engellediğini ileri sürdü. 

"O gece gittim ve Ray J'den içinde seks görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarı kendim aldım" diyen West, bilgisayarı Kardashian'a teslim ettiğinde yıldızın çok rahatladığını ve sevinçten gözyaşlarına boğulduğunu anlattı.