Ünlü türkücü, cüretkar sahne kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Hadise ve Gülşen hakkında olay yaratacak ifadeler kullandı.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren Yıldızhan, olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

''Kızlarım flört edemez'' açıklaması sonrası sosyal medyadan destek mesajları kadar ağır hakaretlerde alan Yıldızhan, açtığı davalar üzerine ''1000'e yakın kişiye dava açtım.

Benim ailem kırmızı çizgimdir. Kim ne düşünüyorsa düşünsün. Benim anlayışım bu. Kendini bilmezler ölmüş anneme küfür etti. Ama affetmeyeceğim.

Davaların açılmasıyla 50-100 kişi özür mesajları atmaya başladı. Ama affetmeyeceğim ve bu işinde takipçisi olacağım. Bu insanlar ceza almalı ki, kimse kimseye ağır hakaret edemeyeceğini bilmeli." dedi.

 Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili konuşan İzzet Yıldızhan, ''Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı.

Sahneye külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir gerçek var.

Gülşen ve Hadise konserlerinde tercih ettikleri cesur kostümlerle sık sık gündeme geliyorlar.