Bir dargın bir barışık aşıklar Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, 2020 yılının eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle düğünü ertelemişlerdi.

41 yaşındaki Levent Dörter, düğünü ertelemeleriyle ilgili; "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan daha önce sevgilisi hakkında "En büyük aşkı ve sevgiyi bende yaşadı" ifadelerini kullanan Dilan Çıtak, "Ben çekilmez bir kadınım. Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa ben onun için gerçekten özelim" şeklinde konuşmuştu.

Geçtiğimiz yaz menajeri Şule Çınlama'nın düğününe katılan İbrahim Tatlıses, kızının sevgilisi Dörter için "Başta Levent'i istemedim. Ancak, tanıdıkça sevdim. Dünya efendisi bir genç. Kızımı da üzmüyor" açıklamasını yapmıştı.

Tüm bunların ardından aşkları devam eden çiftten mutlu haber geldi. Ünlü türkücünün kızı Dilan Çıtak ile 4 yıldır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Levent Dörter dün akşam nişanlandı. Kızının nişan töreninde hazır bulunan İbrahim Tatlıses, yapımcı Polat Yağcı ile birlikte yüzükleri taktı.