Nicolo Oddi'den ayrıldıktan sonra iş insanı Richard Lee ile yeni bir ilişkiye başlayan Alessandra Ambrosio, geleneğini bozmayarak, tatil için yine memleketini tercih etti.

Brezilya'nın Florianapolis kentinde yılın yorgunluğunu atan 40 yaşındaki Ambrosio, önceki gün kumsalda görüntülendi. Ünlü model, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı.

Son dönemde modelliğin yanı sıra tasarımcılık da yapan Alessandra Ambrosio'nun hardal rengi bir bikini giymeyi tercih ettiği görüldü.

Suda güneş gözlüğünü hiç çıkarmayan Ambrosio, denizden çıktıktan sonra şezlonguna uzanıp, güneşlendi. Bir ara kumsalda yürüyüşe çıkan Alessandra Ambrosio, ardından evinin yolunu tuttu.

Alessandra Ambrosio, geçen yıl da koronavirüs kısıtlamaları sırasında uzun bir süre Florianapolis'te hem tatil yapmış, hem de tasarladığı plaj giyimi koleksiyonunun reklam çekimlerini gerçekleştirmişti.

İş adamı Jamie Mazur ile uzun bir süre nişanlı kalan Brezilyalı modelin bu ilişkiden, Anja ve Noah adında iki çocuğu dünyaya geldi.

Brezilyalı model, daha sonra iş insanı Nicolo Oddi ile aşk yaşamıştı. Yaklaşık iki yıl birlikte olan çift, bir süre önce ilişkilerini noktalamıştı.

Ambrosio, model olmaya çocukken karar verdi. Bunun için 11 yaşında kepçe kulaklarından ameliyat olan Ambrosio, 1996'da katıldığı bir güzellik yarışmasında birinci olmuştu.

Kaynak: Haber Türk