48 yaşındaki Samyeli, "Yorumlar mutlu ediyor. Yaşa çok değer veren birisiyim. 20 yaşında durmadığıma eminim. Daha genç görünmek gibi bir kaygım yok." dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Defne Samyeli, önceki gün Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Samyeli, "O kadar yemek yedim ki 1,5 saat spor yapsam ancak çıkar acısı." dedi.

Aşı olmadığını ifade eden Defne Samyeli, "Ne zaman aşı olacağımı bilmiyorum. Bakacağım artık ama bu virüs hep var olacak gibi. Diyabet ve damar tıkanıklığından milyonlarca kişinin hala öldüğü bir dünyada yaşıyorken bir başka virüsten dünyanın sonunun geleceğini hiç anlamlı bulmuyorum." şeklinde konuştu.

"Eurovision şarkı yarışması için teklif gelse kabul eder misiniz?" sorusuna da cevap veren Samyeli, "Bilemiyorum ama Aleyna'nın açıklamasını çok sevdim. Ben iddialı insanlardan hoşlanıyorum. Eurovision'da zaten zamanında birinci olduk. Bence Türk starlarının dünya sahnesinde boy göstermesini çok önemsiyorum. Ben hepimizin global olması gerektiğini düşünüyorum. Müzikse müzik, sesse ses, disiplinse disiplin. Kendimde de bu özellikleri görüyorum. Ben de zamanı geldiğinde dünyada kendimi göstereceğime inanıyorum. Ben kendime sınır koymayan bir insanım." diye konuştu.

Yeni albümü için Sezen Aksu'dan şarkı aldığı konuşulan Defne Samyeli, bu iddiaların sorulması üzerine, "Sezen Aksu bizim içimize işlemiş bir ses, halk ozanı bir müzisyen. Ondan ayrı bağımsız bir müzik bu topraklarda düşünülemez. Onu çok çok seviyorum. Ondan bir şarkım olsun veya olması o benim için çok özel bir insan." dedi.

Kaynak: Haber Türk