Yeşilçam’ın usta ismi ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik için Şişli Belediyesi Başkanlık binasında bir tören düzenlendi.

79 yaşında hayata gözlerini yuman Yeşilçam’ın usta ismi son yolculuğuna uğurlanıyor. Eski Şişli Belediye Başkanı olan Fatma Girik için Şişli Belediyesi Başkanlık binasında bir tören düzenlendi.

Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, için bugün düzenlenen törenlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Fatma Girik, hastanede Covid-19'a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu pazartesi günü hayatını kaybetti.

Yeşilçam efsanesine bugün veda ediyoruz. Usta sanatçı için ilk tören saat 10.00’da 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Şişli Belediyesi'nde gerçekleştirilecek. Saat 11.00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek törenin ardından Girik, Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip, hayat arkadaşı Memduh Ün’ün yanına defnedilmek üzere Bodrum’a nakledilecek.

79 yaşında vefat eden oyununun naaşı, Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Fuaye Alanı’na getirildi.

Kaynak: Medya Tava