Türk siyaset arenasında önemli bir isim olan  İçişleri eski bakanı Abdülkadir Aksu’nun ‘Milletine Adanmış Bir ömür’ adlı üçüncü kitabı yayımlandı. Aksu,  Ankara’da düzenlenen ‘Kitap ve Sahaf Fuarı’nda kitabını imzaladı.

Abdülkadir Aksu,  Çankaya İlçesindeki bir AVM bahçesinde düzenlenen ve onlarca standın bulunduğu ‘Kitap ve Sahaf Fuarı’nda kitapseverlerle buluştu.

Fuarda üçüncü kitabı olan ‘’Milletine Adanmış Bir Ömür’’ kitabını imzalayan Abdülkadir Aksu, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala da duayen siyasetçi Aksu’nun imza gününe katılan isimler arasındaydı.

Abdülkadir Aksu’nun imza gününe Efkan Ala’nın yanı sıra çok sayıda Vali, Emniyet Müdürü, eski ve yeni siyasetçiler yer aldı.

Aksu’nun ‘’Yeni Siyaset Paradigması’’ ve ‘’Türkiye Üzerine Düşünceler’’ adında iki kitabı da stantta hazır bulundu.

Eylül Fuarcılık tarafından 16-30 Haziran'da Armada Alışveriş Merkezi açık otopark alanında düzenlenen fuara 80'i aşkın yayınevi ve sahaf katıldı.

İmza günleri ve çeşitli etkinliklerin de olacağı fuar, hafta içi ve hafta sonu, pazar günleri hariç 10.00-21.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek.

Aksu'ya Yoğun İlgi

Aksu’nun imza gününe vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Stant önünde kitabı imzalamak için adeta kuyruklar oluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında duygulandığı gözlenen devlet ve siyaset adamı aynı zamanda sitemiz yazarı Abdülkadir Aksu,’ Aktif siyasette durakladıktan sonra kitap yazma düşüncesi hakim oldu. Yaşadıklarımızı kitaplaştırdık. Gerek arkadaşlarımız gerekse de aziz milletimiz sağolsun teveccüh gösterdi. Bu benim üçüncü kitabım. Fuar öncesi de imzalatmaya gelen çok sayıda insan oldu. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de yazmaya gayret göstereceğim’’ dedi.