Sitemiz YENİ JOURNAL tarafından iftar yemeği verildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Osman Avşar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Volkan Eser'in ev sahipliğinde şirketimizin ana binasında iftar yemeği düzenlendi. 

İftar yemeğine Tarım ve Orman eski Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, İstanbul Millletvekili Abdullah Gülen, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şırnak Milletvekili Lezgin Birlik, Bingol Milletvekili Fevzi Berdibek, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Van Milletvekili İrfan Kartal ve Batman Milletvekili Ziver Özdemir katıldı.

Yemeğin ardından AK Parti Diyarbakır milletvekili Mehdi Eker, bölge ve ülkeyle ilgili meseleleri değerlendirdi. Eker, pandemi illeti yüzünden bütün dünyada yaşanan ekonomik sıkıntıların ülkemizde de yaşandığını söyledi. Mehdi Eker, hükümetin hayat pahalılığı ve yüksek fiyatların önlenmesi için ciddi çaba sarfettiğini dile getirdi. Bu durumunun iyileşeceğine olan inancının tam olduğunu vurgulayan Eker, vatandaşların biraz daha sabır göstermelerini istedi.

İftar yemeğine katılan Milletvekilleri, 2023 seçimlerine hazır olduklarını ve her gün sahada tam gaz çalıştıklarını soylediler. Vatandaşların yaşanan bu sıkıntıların giderilmesinde tek umutlarının Cumhurbaskanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getirdiler. Yemeğin ardından Genel Yayın Yönetmenimiz Volkan Eser bir konuşma gerçekleştirdi.

Volkan Eser, konuşmasında özellikle internet medyasıyla ilgili yeni bir düzenlemenin şart olduğunu belirterek, ''Siz değerli Milletvekilleri TBMM'de yasa oylayan ve yasa çıkartan kişilersiniz. Türkiye'de son zamanlarda çok yaygın hale gelen internet medyasıyla ilgili birtakım iyileştirilmelerin yapılmasını istiyor ve bekliyoruz. Örneğin internet medyasında çalışan yüzlerce profesyonel gazeteci meslektaşlarımız var ve bu arkadaşlarımız mevcut mevduata göre turkuaz basın kartı sabihi olamıyorlar. Bunun önünün açılmasıyla ilgili siz değerli Milletvekillerinin desteğini bekliyoruz'' dedi.

Yemeğe katılan Milletvekilleri, YENİ JOURNAL'ın Türkiye'deki internet medyasına ciddi bir renk kattığını, her geçen gün ilkeli, cesur ve tarafsız haberciliğiyle beğeni aldığını ve her kesim tarafından takibe alındığını söylediler.  YENİ JOURNAL ailesine bundan sonraki yayın hayatında başarılar dileyen Milletvekilleri, internet medyasında yeni bir düzenlemenin gerçekleşmesi için de önemli çalışmalar başlatacaklarını söylediler.