AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "darbe" ile ilgili açıklamasına ilişkin, "AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızın siyasi hayatı, darbe ve darbecilerle mücadelenin siyasi tarihidir. Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar." dedi.

Ala, AA muhabirine konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Özel'in açıklamasını anımsatarak, Özel'in darbecilerle kendi işbirliklerine dayanan geçmişlerini örtmeye çalıştığını vurguladı.

GAİN soruşturmasında tutuklama talebi
GAİN soruşturmasında tutuklama talebi
İçeriği Görüntüle

ala-2

"28 Şubat'ın işbirlikçisi, darbelerin, muhtıraların ve darbecilerin kadrolu destekçisi CHP'nin Genel Başkanı Özel'in, Türkiye'nin siyasi tarihinden bihaber olduğunun anlaşıldığını" ifade eden Ala, şunları kaydetti: "Siyasi hayatı darbe ve darbeci zihniyetlere karşı mücadele ile geçmiş AK Parti kadroları ve Sayın Cumhurbaşkanı'mıza yönelik ifadeleri milletimiz nezdinde hiçbir değere sahip değildir. AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızın siyasi hayatı, darbe ve darbecilerle mücadelenin siyasi tarihidir. Bize saldırarak demokrasi açıklarını kapatamazlar."